miércoles, 10 de junio de 2009

Qui són els rupturistes ?I els immobilistes?I els reformistes?

Durant aquella epoca com ja vos he explicat hi habien tres tipus de pensaments i la veritat completament diferents:

Els rupturistes: eren persones que volien eliminar per complet la dictadura, no volien que les coses cambiaren poc a poc sinó que tot cambiara de repent. No estaven d'acord amb la dictadura del general Franco .

Els reformistes: eren les persones franquistes les quals pensaven que es podia pasar a una democracia i estaven dispostos a que les coses cambiaren pero poc a poc, no radicalment com ho volien els rupturistes i d'aquesta manera no afectar a les persones que estaben d'acord amb la dictadura de Franco.

Els immobilistes :eren persones que estaben d'acord amb Franco i amb la seua dictadura, no estaven dispostos a cambiar a un democràcia per cap de les raons, ells tenien el pensament de que Espanya tenia que viure en una dictadura per sempre.

Doncs aquestos tres pensaments eren els principals durant aquest periode i com podeu veure en la explicació eren prou diferents, d'aquesta manera si ens posem a reflexionar podem saber que no era facil el camí que adoptaria España si una dictadura o una democràcia.

D'aquestos tres pensaments els mes abundants podriem dir que eren els refomistes, aquests van aconseguir guanyar per a entrar a una democràcia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario