miércoles, 13 de mayo de 2009

Com seria una dictadura?


Moltes vegades, pensem que ja mai més es podria implantar una dictura, pero no es així estem molt equivocats. He de dir-vos, que moltes persones ho pensen així però poden resoldre els dubtes veient una pel.lícula que us asegure, vos fara que reflexionar.
La ola es una pel.lícula la qual ens fa veure les coses de manera diferent, ja que podem observar clarament que es pot tornar a una dictadura. Aquesta pel.lícula tracta de que en un institut durant la setmana de projectes es fan diferents tallers, a un professor se li ocurrix fer un experiment que explique als seus alumnes quin es el funcionament d’una dictadura. Molts alumnes decideixen formar part del taller i comenten les classes.
El primer dia tot es quasi normal encara que les opinions son diferents entre els alumnes, però despres en els dies les coses es van complicant, el professor diu als alumnes que tots tenen que portar una camisa blanca i al dia seguent quasi tots la porten, despres inventen una forma característica de saludar al professor i quasi tots ho fan. Es van incorporant idees i en la classe hi havia una extrema disciplina, a les persones que no respectaven els que el professor deia els acosaven per no unir-se al seu grup i així fins que el experiment va arribar masa lluny. Espiaven al professor i el tractaven com un lider tot el que deia ell es tenia que fer. Aquest volia finalitzar el experiment pero les coses ja estaven massa avançades era tot una realitat i per a alguns membres, La ola que era el nom del grup era la seua vida, el seu unic entreteniment, la seua unica pasió.
El professor va finalitzar l’experiment pero va haver-hi morts.
En aquesta película hem pogut experimentar que en pocs dies els alumnes estaven dintre d’una dictadura i no es donaven ni compte, es sentien agust i molt entuciasmats.Per aixo mai podem dir que no es pot tornar a viure en una dictadura.
Espere que vos haja paregut interesant, per que pera mi ho va ser .En la proxima, entrada us informare de les característiques que té una democrácia i una dictadura i les seues diferéncies. Gracies per seguir el blog.

No hay comentarios:

Publicar un comentario